Proiectul “IT OUTSOURCING”

În ultimii ani externalizarea serviciilor a cunoscut o creștere considerabilă și a schimbat modul în care companiile își desfășoară activitatea. Costurile crescute și standardele înalte de calitate au fost principalii factori care au dus la dezvoltarea acestui concept. Ținând cont de aceste cerințe existente pe piață, Halley KM lansează proiectul de externalizare IT.

De la deservirea tehnică a calculatoarelor, soluționarea problemelor soft, deservirea și administrarea serverelor, monitorizarea echipamentelor și a rețelei și servicii de backup, la mentenanța imprimantelor și a faxurilor, telefonie IP, videosecuritate și consultanță în achiziționarea echipamentului necesar, Halley KM este soluția optimă pe termen lung.

Avantajele serviciului de IT Outsourcing:

  • Reduce și controlează costurile de operare;
  • Îmbunătățește productivitatea companiei;
  • Oferă specialiști calificați fără necesitate de angajare și pregătire prealabilă;
  • Transferă o parte din riscuri către compania contractantă.

Serviciul de IT Outsourcing pus la dispoziție de Halley KM oferă cele mai avantajoase și complete pachete de servicii IT și posibilitatea prestării serviciilor unice la solicitare. Oferim o gamă atât de largă de servicii încât clienții noștri nu mai au nevoie să caute în altă parte.

Compania dispune de cele mai moderne tehnici și tehnologii, iar operatorii noștri sunt certificați și pregătiți pentru cele mai complexe proiecte.

Pentru mai multe detalii accesați link-ul: https://it.halleykm.md/