Oportunitate de Internship în Domeniul IT în Cahul!

În căutarea de a încuraja și de a dezvolta următoarea generație de talente IT, am lansat programului nostru de internship, dedicat elevilor și studenților din zona de sud a țării. Ca parte a angajamentului nostru față de creșterea și inovația continuă, acest internship oferă oportunitatea unică de a experimenta într-un mediu real ceea ce înseamnă să lucrezi într-o companie IT.

Internship-ul nostru oferă elevilor și studenților din zona de sud a țării șansa de a se afla în lumea fascinantă a tehnologiei și inovației. Sub îndrumarea experților noștri din echipa Halley KM, participanții au oportunitatea de a lucra la proiecte reale, de a învăța tehnologii de vârf și de a obține o înțelegere profundă a proceselor și metodologiilor din spatele industriei IT.
Prin intermediul acestui internship, elevii și studenții au șansa de a-și dezvolta abilitățile practice și de a-și construi o rețea de contacte valoroasă în industrie. De la programarea aplicațiilor și dezvoltarea software-ului până la gestionarea proiectelor și testarea calității, participanții au posibilitatea de a explora diverse aspecte ale domeniului IT și de a-și descoperi pasiunile și interesele.

Ne bucurăm să avem participanți din diverse medii academice și să oferim oportunități egale pentru toți cei interesați de a explora carierele în tehnologie. Credem că diversitatea aduce perspective unice și contribuie la inovație și excelență în cadrul echipei noastre.

Internship-ul pus la dispoziție de Halley KM reprezintă o poartă deschisă către viitorul promițător al industriei IT pentru elevii și studenții din zona de sud a țării. Suntem încântați să oferim această oportunitate și să fim martorii creșterii și dezvoltării viitoarelor talente din domeniul tehnologic. Cei mai buni stagiari vor avea șansa de a continua colaborarea cu compania după încheierea programului de internship.

Acest internship este organizat de Fundația Inotek în parteneriat cu Halley-KM și face parte din proiectul EU4Moldova: Startup City Cahul, care promovează dezvoltarea sectorului IT și inovația digitală în Republica Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *