HALLEY KM este o companie IT înființată în anul 2019, furnizor de servicii și soluții IT menite să răspundă nevoilor unice ale companiilor, indiferent dacă este vorba despre corporații mari, mijlocii sau mici, în cadrul căreia activează o echipă formată din specialiști calificați în domeniu IT.

Compania este parte a grupului Halley Informatica, lider în furnizarea de servicii și programe specializate pentru Autoritățile Locale din Italia.

Scopul nostru este de a furniza servicii IT, soluții centrate pe client și un viitor bazat pe inovație și tehnologie.

Activitatea companiei se axează pe următoarele domenii practice: proiectare, programare și sisteme informatice. Experții noștri lucrează în parteneriat cu clienții pentru a contribui la crearea celei mai bune strategii bazate pe necesitățile clientului, proiectarea sistemelor și oferirea soluțiilor tehnologice eficiente și potrivite pentru misiunea organizației, obiectivele și procesul de afaceri ale acesteia.

Halley KM oferă servicii de dezvoltare software precum și deservire și mentenanță companiilor din diferite domenii: de la finanțe și asigurări la companii de producție și chiar primării. Compania dispune de resurse pentru a reacționa rapid la nevoile clientului, avantaj de neînlocuit în era digitală când implementarea unei măsuri trebuie măsurată în zile și nu în săptămâni sau luni.

Abordarea noastră ajută clientul să construiască afaceri mai inovatoare și mai eficiente, iar aceasta să întrunească calitățile unei afaceri moderne, fiind mereu cu un pas înaintea schimbărilor.